In samenwerking met de gemeentelijke seniorenadviesraad werkte de welzijnsdienst van Kasterlee een seniorengids uit. Op deze manier wordt er getracht zowel senioren als mantelzorgers maximaal te informeren over de lokale dienstverlening.

“Samen met de seniorenraad hebben we verschillende thema’s gekozen, zoals onder andere ‘vrije tijd’, ‘sociale en financiële voordelen’, ‘hulp en zorg’, die interessant kunnen zijn voor onze senioren en hun mantelzorgers. Door deze informatie te bundelen in een gestructureerde en leesbare gids kunnen we hen antwoorden bieden op de vragen waar zij mee worstelen”, aldus schepen voor welzijn Sumati Adriaensen (CD&V).

De seniorengids is online snel en gemakkelijk terug te vinden op www.kasterlee.be. Aangezien niet alle senioren toegang hebben tot internet, kan men ook een papieren versie opvragen bij de gemeentelijke welzijnsdienst, in het Sociaal Huis in Lichtaart of lezen in de bibliotheken.

Indien men toch met vragen blijft zitten, kan men altijd terecht bij de seniorenconsulent, wiens contactgegevens ook terug te vinden zijn in de seniorengids.

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.