Guy Van de Perre

Schepen

  Schepen van openbare werken, technische dienst en landbouw
  Als schepen van openbare werken en technische dienst ontbreekt het mij niet aan uitdagingen. Kasterlee telt vele kilometers landelijke wegen, heel wat gemeentelijke gebouwen en vele bloemperken, speelpleintjes, rust- en ontmoetingsplaatsen...

  Om dit alles op een duurzame manier te onderhouden, kunnen we rekenen op een goed uitgebouwde technische dienst. Dit vergt een structuur waarin efficiƫntie, planning en interne en externe communicatie centraal staan. Ik zal de komende maanden de lijnen uitzetten opdat onze inwoners meer dan ooit kunnen rekenen op een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  Ook als gemeentebestuur kan je een impact hebben op de land en tuinbouwbedrijven. Ik zal er als schepen van landbouw over waken dat er bijdde besluitvorming steeds rekening gehouden wordt met deze sector. Ook bovenlokaal moeten we als gemeentebestuur onze landbouwers een stem geven wanneer de situatie dat vereist. We mogen geen kans onbenut laten om positief mee te werken aan het imago van de sector. Met mer dan 120 actieve land- en tuinbouwbedrijven is de landbouw een belangrijke speler in onze economie en tewerkstelling. Daarom maak i kwerk van de oprichting van een landbouwadviesraad.

  "Vanzelfsprekende dingen in vraag durven stellen, behouden wat goed is ,verbeteren waar het kan". Op die manier wil ten dienste staan van de maatschappij.

  CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.